Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

2 невероятни природни истини за нашето здраве

Нарът понижава риска от рак на млечната жлеза благодарение на съдържащите се в него фитохимикали, наречени антиароматаза

нар

Ароматазата е ключов фактор при формирането на ракови клетки в гърдите, твърдят учени от Beckman Research Institute. Tози вълшебен плод намалява производството на женския хормон естроген и по този начин предотвратява размножаването на раковите клетки в гърдите и блокира появата на злокачествено образувание. Нарът съдържа и полифеноли с ясно изразени антиоксидантни свойства, които също намаляват риска от рак.

Природата е дала козове в овладяването на болките и лечението, свързани с разширените вени. Тя казва, че е полезно да се посяга към храни, богати на витамин А, В, С и особено витамин В6. Добре е да се ядат овесени ядки, пшеничен зародиш, бамя, листни зеленчуци, лук, чесън, пресен магданоз и чай от него, запарка от копривени листа, пресен сок от червено цвекло и моркови. Трябва да се избягват люти подправки и особено черен пипер. За облекчаване си правете студен душ на краката за около 1 минута неколкократно през деня или слагайте студен компрес с мокра кърпа върху засегнатия участък. В по-болезнените периоди вземайте витамин С – 500 мг дневно, витамин Е, рутин и лецитин. Яжте праскови, череши, шипки, къпини и елда. Мажете крачетата с мехлем от жълтурче, черен оман или конски кестен. И ако нищо от това не помогне: „В стъклен или глинен съд разтворете хума. Разстелете я върху памучен плат и я сложете върху болната вена. След 3 часа махнете превръзката и промийте мястото с отвара от смрадлика“, съветва природолечителят проф. Мермерски. Пийте отвара от черници или сутрин на гладно изяждайте по 10 ореха в продължение на 25 дни, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *