Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Младата майка Ани Паунчева пребори левкемията!

Битката й с болестта върви успешно

ani paunchevaАни Паунчева от Пловдив страда от остра форма на левкемия. Хубавата новина е, че има надежда за 32-годишната жена.

Заболяването на Ани беше открито през месец ноември 2012 година, дни преди да даде живот на дъщеря си Рая. Оттогава тя се бори с болестта и е подложена на тежка химиотерапия. За да живее, беше необходима трансплантация на костен мозък, която струва 150 000 евро.

Ани успя да приобщи хиляди хора и за няколко месеца бяха събрани близо 170 00 евро. Пловдивчани и сънародници в България и в чужбина показаха, че имат добро сърце. Бяха организирани благотворителни търгове, базари, салса партита и други акции за събиране на сумата.

„Имаше дарения от 2 до 10 000 лева“, споделя Мирослав, съпругът на Ани.

В началото на месец март т.г. 32-годишната майка замина за Германия, за да се задейства процедурата по намиране на донор. Няколко месеца такъв не се намери, но в крайна сметка търпението на семейството бе възнаградено. Сега всички се надяват организмът на Ани да приеме донорските стволови клетки. Засега битката с болестта върви повече от успешно.

Екипът на Lekuva.net стиска палци младата жена да оздравее напълно!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Младата майка Ани Паунчева пребори левкемията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *