Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кои са природните средства при импотентност?

Под импотентност се разбира невъзможност или затруднение за осъществяване на сексуален контакт, а на втори план остава оплодителната неспособност

импотентност

Затова от хилядолетия хората ползват природни средства, които стимулират сексуалната активност. Те се наричат афродизиаци и към тях спадат храни, богати на белтъчини, минерални соли, някои витамини (А, С и Е), есенциални мастни киселини, макро- и микроелементи (калий, калций, желязо, магнезий, цинк).

Като афродизиаци се сочат бананите, аспержите, тиквените семки, целината, бамята, синапът, лукът, авокадото, ананасът, артишокът, бадемите. Напоследък се обръща специално внимание на соята, която съдържа вещества, определяни като естествени фитохормони.

От животинските продукти най-популярни са стридите, черният хайвер, някои екзотични риби, раците, морските таралежи, лангустите, сепиите, прясно сварените яйца, крехкото месо от млади животни. Половата активност се увеличава и с жен-шен, пчелно млечице, гинко билоба.

Тези храни и добавки оказват ефект или чрез съдържащите се в тях хормоноподобни вещества, или чрез субстанции, които имат отношение към кръвоснабдяването на тазовите органи. По тези два начина се стимулират сексуалните центрове, които се намират в мозъчната структура, наречена хипоталамус. Това води до отделяне на химически вещества, които активизират сексуалната възбуда и влияят на потентността. Все още обаче няма убедителни научни доказателства за подобряване на оплодителната способност от каквито и да било храни

Неблагополучията в леглото най-често са свързани със заболявания – сърдечносъдови, диабет, затлъстяване, увеличен холестерол, проблеми с щитовидната жлеза и хипофизата, неврологични (болест на Паркинсон), психични (депресия). Затова задължително трябва да посетите специалист, който да назначи лечение на основното заболяване. По негова преценка може да се предприеме заместителна хормонотерапия, общо укрепващо лечение, физиотерапия и психотерапия. Основните лечебни мерки могат да се провеждат на фона на хранителен режим, включващ някои от описаните по-горе продукти. Не разчитайте обаче само на афродизиаците, те в никакъв случай не бива да изместват специализираната лекарска помощ, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *