ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тази подправка спасява от рак на стомаха!

Екзотичната подправка куркума може да се окаже спасителният вариант в лечението на хора, болни от рак на стомаха.

curcumaЛечебните качества на подправката, добивана от корените на растението куркума, са толкова категорични, че много лекари вече са склонни да я препоръчват като алтернатива на химиотерапията. Случаите на пациенти с рак на стомаха непрекъснато се увеличават, алармира medikforum.ru. Оказва се, че при подходящ хранителен режим болестта ще може да бъде контролирана или предотвратена. Както е известно, основна причина за заболяването е нездравословното хранене, затлъстяването, алкохолизмът.

В търсене на средство срещу болестта, чиято интензивност е удвоена за последните 40 години, ирландски учени са се спрели на качествата на екстракта от корени на куркума. Т.н. куркумин е в състояние да разруши раковите клетки в стомаха – в този смисъл храната, приготвена с подобна подправка, се превръща и в лечебно средство.

Куркуминът вече е тестван като лекарствено средство при пациенти с артрит и старческо слабоумие. Сега учените са на мнение, че куркуминът може да бъде прилаган и при злокачествени заболявания на стомаха. Доказано е, че куркуминът започва да разрушава раковите клетки още в рамките на първото денонощие, след като започне приемът му като медикамент.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *