Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Очите на бременните трябва да гледат само красиви неща

Нашите баби смятали, че бременната жена, която желае да роди очарователно дете, трябва да гледа красиви неща и привлекателни лица

бременна

Мнозина смятат, че това са предразсъдъци, но да не прибързваме с изводите.

Съществуват исторически свидетелства относно тази традиция – съобщенията на знаменития медик Гален. „Познавах един мъж с отвратителна външност – твърдял Гален. – Страхувайки се да стане родоначалник на също такова уродливо потомство, той заповядал на художник да нарисува портрет на красиво момче и окачил тази картина над леглото така, че съпругата му в определени случаи да го вижда. Очакванията на мъжа се увенчали с пълен успех: жена му родила мило момченце, досущ като това на портрета.“

В по-древни хроники се разказва, че една знаменита римлянка, намираща се в тесни връзки с папа Мартин IV, родила син -космат като вълче и с нокти като на хищен звяр. Обяснението било, че папата имал много картини, изобразяващи различни животни. След този случай понтификът заповядал да ги свалят, страхувайки се, че потомството му ще се окаже изцяло космато.

Много лекари споделят, че в практиката си са се срещали с множество случаи, когато се раждали деца, които досущ повтаряли чертите на любимия портрет, в който се вглеждала майката по време на бременността. Как да се обяснят подобни явления? Може би причината е във въздействието на различни информационни полета върху развиващото се в утробата на майката дете. За такава възможност свидетелстват опитите на д-р Кян Джен. Той облъчвал развиващо се в яйце пиленце с биополе на патица и в резултат се получил хибрид между кокошка и патица. Този „звяр“ (генетично пиленце) имал широк клюн и ципи на крачетата като на патица.

Този учен провел много подобни опити с растения и животни. Резултатите свидетелстват, че изходният генетичен материал може да бъде преобразуван под въздействието на биополе.

Какви изводи могат да се направят? Полезно е бременните жени да намират в „полето прекрасното“. Психолозите съветват бъдещите майки да изберат няколко портрета на хора с красиви лица и да ги окачат в дома си там, където прекарват повече време, за да попадат непрекъснато в полезрението им. Освен това е желателно поне веднъж на ден г сядат удобно в креслото или на дивана и под звуците на хармонична музика да се отдават на положително съзерцание на красиви лица, като внимателно се вглеждат, в чертите им, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *