ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Професор д-р Никола Григоров: Опитах се да помогна на Чочо Попйардонов, но той избяга!

Специалистът се чувства виновен за смъртта на актьора

nikola grigorovПрофесор доктор Никола Григоров от Втора многопрофилна болница в София казва, че алкохолиците са вредни най-вече на себе си. Споделя, че винаги е искал да излекува болните, но понякога това е невъзможно. Дълго време при него е бил актьорът Чочо Попйарданов, но избягал.

„Влезеш ли веднъж в алкохолна зависимост, трудно се излиза. Бориш се, но рядко я преборваш. Има тотална промяна в психиката, в начина на поведение, промяна в самооценката, некоординираност и др., при положение че са успяващи в професията си, любимци на народа. Те стават лоши, предизвикателни, арогантни“, казва пред в. „Доктор“ Григоров и допълва: „Борих се да помогна на големия български артист Чочо Попйарданов дълго време, в крайна сметка той избяга, въпреки че успях да стабилизирам състоянието му. Един ден го срещнах в центъра на София – беше седнал, като типичен пияница, раздърпан, мръсен, на тротоара. Разпозна ме и беше предизвикателно лош с мен, меко казано, към човек, от който е получавал само здраве! Има граница – прескочиш ли я, не можеш да се контролираш, самооценката вече не съществува и тогава става лошо. Това са хора, на които сме се радвали, ръкопляскали, възхищавали, в един момент ги виждаш потиснати, унижени…“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *