Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Добротата удължава живота

Всеки е виждал как болни хора трупат в душата си злоба

доброта

Неслучайно за тях казват, че в сърцето им се ръфат дяволи. И всеки познава грижовни домакини, които буквално цъфтят от здраве.

В много религиозни ритуали се предписва размяната на подаръци. Будистите твърдят, че всеки подарък е малка саможертва. И става дума не само за някакви сувенири или услуги. Частица от себе си раздават на другите и всички талантливи поети, художници, актьори. Много от тях радват своята публика до дълбока старост. Очевидно, желанието да се раздава на другите не само носи радост на дарителя, но и оказва благотворно влияние върху него.

Днес повечето геронтолози са склонни да обясняват подобни феномени с активизацията на т.нар. потенциални гени на биоелектромагнитното поле, което може да се генерира от собствения организъм, изпитващ положителен стрес под въздействието на благи дела. По този начин лечението на много болести става доста по-лесно.

Така че вършете добро и то със сигурност ще ви се върне като здраве и дълголетие, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *