Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хипнозата разкрива престъпници

Използва се с успех в полицията

hipnoza

Израелски полицаи искали да разпитат свидетели с помощта на хипноза. Авторите на метода твърдят, че той е много по-ефективен от прилагането на детектор на лъжата. Независимо от протестите на правозащитниците спецслужбите настояват на своето: „При нас често идват хора, които са изгубили документите си, и ние сме принудени да записваме данните им. Ами ако ни лъжат?“, оплакват се чиновниците.

Израелската полиция нееднократно е прибягвала до услугите на хипнотизатори, но само по време на разследвания, които засягат безопасността на държавата. Сега се предлага хипнозата да се използва във всички полицейски акции.

Според ръководителя на психологическата комисия при министерството на здравеопазването д-р Далия Гилбоа не е ясно кой ще предоставя тези услуги, защото хипнозата не е особено популярна в страната и специалистите са недостатъчни, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *