ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Успокойте нервите с лимонова вода!

Ако стомахът ви е здрав и не ви мъчат киселини – запасете се с повечко лимони. Лимоните са изключително полезни за хора с напрегната нервна система!

Lemon_in_Water_1600x1200Водата с лимон е в състояние да подейства успокояващо на чувствителните хора и най-вече на емоционалните дами, описват от medikforum.ru. Канадски учени от университета в Онтарио са достигнали до извода, че лимоните помагат за стабилизиране на нервната система. Те дори препоръчват на хората, склонни към изблици на емоции, да излизат от дома си с бутилка вода с лимон.

Всички мислят, че киселият лимонов сок по-скоро ободрява. Но – оказва се – е точно обратното. Лимонът успокоява нервната система, като потиска активността на стресовите хормони.

Лимонът помага на организма да се бори успешно със стреса и депресиите, а в същото време притъпява и чувството на глад. Има и друг добър ефект за любителите на лимони: в кората на този цитрус се съдържа много пектин, а той е добър помощник при всеки опит за стопяване на излишните килограми.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *