Нова версия за смъртта на Майкъл Джексън: безсъние!

Кралят на поп-музиката Майкъл Джексън може да е починал не от предозиране на обезболяващи, а от тежко безсъние.

m-jackson_0Майкъл Джексън може да се окаже единственият известен на науката човек, който е живял два месеца без фазата на бързия сън и това е довело до неговата смърт. Тази версия лансира представителят на Харвардския университет, професорът по медицина Чарлз Чейзлър. Хипотезата му почива на изводи от многобройни разговори с продуценти, хореографи, коафьори и други специалисти, работили с певеца.

Както е известно, личният лекар на звездата – доктор Конрад Мъри, бе признат за виновен за смъртта му заради силно действащото лекарство пропофол, което му предписал. Според съда дозата, предписана от доктора, е била смъртоносна.
Професор Чейзлър смята, че лекарството дава на пациента чувство на бодрост, но нарушава нормалния цикъл на съня. Именно това, а не предозирането е причината за гибелния финал.

В последните седмици от живота си Майкъл Джексън трудно усвоявал движенията на новите танци, забравял текстовете на песните си, проявявал признаци на параноя и разговарял сам със себе си, описват от lifenews.ru . През септември 2010 година Катрин Джексън обвини в съда компанията AEG Live, която не е била коректна в избора на лекар за Майкъл Джексън. Последиците от това се оказали фатални за неговото физическо и психическо здраве.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *