Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Двегодишно дете умря от прегряване в затворена кола

Пиян американец остави сина си заключен в паркиран под слънцето автомобил. Малкият Натан Хюбърт починал, докато таткото си отспивал на пода вкъщи.

natanДетето прекарало няколко часа в душегубката, където температурата се вдигнала до 57 градуса, информира lifenews.ru. В този ден термометрите на градчето Офелон в Илинойс отчели 33 градуса външна температура. Телцето на мъника, когото открили мъртъв, било загрято до 40 градуса.

За трагичната случка алармирали минувачи, които случайно видели последните гърчове на момченцето. Полицаите разбили затворения автомобил и отвътре лъхнал горещ въздух като от пещ. Пристигналите начаса медици не могли да направят нищо за малкия клетник. 32-годишният баща на Натан бил открит да спи на пода в дома си. Там била и петгодишната му дъщеря, оставена през всичкото време без надзор.

На безхаберния баща е предявено обвинение за непредумишлено убийство. Към него се добавя и неглижирането на второто дете. Информацията не уточнява къде се е намирала в същото време майката.

Разбира се – това е краен случай, при който пренебрегването на външните условия води до трагични резултати. Летните горещини, които ни връхлитат тези дни, не бива да се подценяват. Особено тежко ги понасят малките деца и възрастните хора. Честото оводняване, избягването на разходки в обедните часове и носенето на светли дрехи от лека памучна материя – ето условията, които предпазват от негативни последици на горещото време!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *