ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Смъртоносен вирус ни връхлита от Близкия Изток!

Смъртно опасен вирус настъпва към Европа от Близкия Изток. Там причиняваната от него тежка пневмония вече е убила 38 човека!

mers2Новата атипична пневмония е назована от Световната здравна организация MERS ( Middle East Respiratory Syndrome). Повечето й жертви са се заразили в Саудитска Арабия, уточняват от medikforum.ru. Точно това е притеснително – през следващия месец там ще се стекат мюсюлмани от цял свят, за да направят поклонническото си пътуване до Мека. Болестта се предава от човек на човек, а това без съмнение е в случая стряскаща подробност.

Заразените до момента от MERS са по официални данни 60 човека. Когато сравнява тези данни с епидемията от атипична пневмония през 2003 година, Световната здравна организация не пропуска да направи нерадостно сравнение. И двете заболявания започват с кашлица и температура, а сетне се развива тежка пневмония. При MERS обаче смъртността се оказва

твърде висока – цели 65%, докато при атипичната пневмония е била само 8.
Новото заболяване вече е отчело заразени в Саудитска Арабия, Йордания, Катар, Обединените арабски емирства, Великобритания, Франция, Германия, Тунис и Италия.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *