Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отслабва ли се от “мазно” кафе?

Бучка краве масло в кафето може да ви зареди с енергия за цял ден, да подобри работата на мозъка и да свие размера на талията с няколко сантиметра. Възможно ли е?

1371805076_kofe-s-maslom-2Бучка масло в кафето върши чудеса, уверява англичанинът Дейвид Аспрей. Той е създател на рецептата за т.н. Bulletproof Coffee (“бронирано”, непробиваемо с куршуми кафе). Това е висококалорична ободряваща напитка – на голяма чаша кафе се добавят около 80 грама масло.
Мазното кафе прави тялото и мозъка работоспособни за дълги часове. Това е така заради прилива на енергия, който то осигуряват на организма. Активната дейност подпомага освобождаването от излишни килограми, описват технологията от medikforum.ru.
Водещи британски диетолози обаче се отнасят скептично към анонса на Аспрей. Според тях подобно съчетание не намалява, а напротив – увеличава теглото. Усещането за енергиен прилив е нещо като плацебо-ефект. Няма как да отслабнете, ако кафето ви носи 200 калории, коментират експертите.
Дейвид Аспрей измислил новия вид кафе при пътешествията си в Тибет. В една студена нощ той се опитал да се сгрее с чай, в който имало бучка масло. Приливът на енергия, който усетил, го накарал да опита отново и отново – и ефектът бил същият. След завръщането си у дома англичанинът продължил да се подкрепя с топлата маслена напитка, само че вместо чай си варял кафе.
Разбира се – за своите експерименти той използвал първокласни чисти продукти. Кафето запарвал от нискотоксични зърна, а с маслото се сдобивал от екоферма, в която кравите се изхранвали единствено върху естествени пасища.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *