Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Първото бебе и незабравимите моменти!

Някои жени усещат прилива на майчинската любов още при първото зърване на новороденото, други имат нужда от малко време, за да почувстват дълбоката връзка.

Всяка майка изпитва непреодолимо желание да го гушне и притисне към себе си. Първата прегръдка е незабравим момент и важен елемент от вашата връзка. Контактът с мъничето му дава неповторимо усещане, тъй като утробата му липсва в първите мигове на бял свят. Щом гушнеш своята рожба ще усетиш прилив на положителни емоции и с всеки следващ допир ще ставате все по-близки.

Когато се приберете в къщи, започва монотонното ежедневие, което замества предишния ви режим. Край на излежаването сутрин и на непрестанните разходки и коктейли с приятели и приятелки. Ще ви липсва и спокойния непробуден нощен сън, а за сексуалния живот да не отваряме дума – оплакванията са преди всичко за таткото, докато мама се възстанови. И „виновникът” за всичко това е същото онова плачливо същество, за което толкова много мечтаеше преди! Това е временно и колкото повече расте мъничето, толкова връзката ви става по-силна.

Опитай се да гушкаш бебето винаги когато плаче. Така му показваш колко много го обичаш и че го разбираш и то винаги може да разчита на теб.  В началото общуването протича по следната схема: бебето плаче, а ти предполагаш каква може да е причината. По-нататък малкото все по-точно ще може да ти показва от какво има нужда, а ти все повече започваш да го усещаш. Съвсем целенасочено ще търси твоята компания и тази на таткото, както и на други близки хора. Най-хубавото нещо е винаги, когато е будно да му говорите.

Много е важно времето, което прекарвате с мъничето, да е пълноценно. Независимо дали играете, къпеш го или го храниш – прави го спокойно и с усмивка. Колкото по-спокойна си ти, толкова и бебето ще се успокоява.

 

7 бебешки продукта, които може да ползвате и вие

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *