Том Круз на 51 пъчи мускули в Малибу

Америка отбеляза тези дни Деня на бащата и звездата Том Круз прекара празника с осиновения си син Конър на плажа в Малибу.

tom-kruz318-годишният Конър и татко Том, застанали един до друг, направили на папараците потресаващо впечатление. 51-годишният актьор е във великолепна спортна форма и изглежда по-добре от Конър, който е с цели 31 години по-млад! След развода с Кейти звездата преживя труден период, но очевидно се е съвзел и е възвърнал отличната си физическа форма.

Много се клюкарства за това – как Том Круз успява да съхрани визията си на човек, по-млад от реалното с 10-15 години. Каквато и да е тайната, фактът си е факт: Том шпори със сърфа и събира очите на всички в Малибу , а Конър му се възхищава и се опитва да прикрие коремчето, с което вече се е сдобил. Такова коремче Том Круз никога не би допуснал, убедени са от medikforum.ru! Не е тайна, че топ актьорът спортува, живее здравословно и се храни дисциплинирано с определени продукти. Папараците го бяха засекли в неугледен вид, очевидно след повече от едно питие – но това, оказва се, вече е минало.

Таблоидите не пропуснаха да опишат как Том Круз се е забавлявал в Деня на бащата с връстниците на сина си. Младите хора го гледали с възхищение и се опитвали да му покажат сърф-уменията си. Татко Том обаче и в това бил по-добър от младоците.
Конър като че ли стои най-близо до Круз от децата му. Той е осиновен в брака на Круз и Никол Кидман. Говори се, че не поддържа връзка с Никол и че веднага след раздялата на Кидман и Круз е престанал да я нарича “мама”. Конър бил и първият човек, който отишъл да утешава Том Круз след раздялата му с Кейти Холмс.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *