ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да стопим 7 килограма с млади картофи

Диетолозите припомнят, че сега е моментът да се спасим от няколко излишни килограма чрез диета с млади картофи.

kartoffКартофите от новата реколта извеждат от тялото излишните течности, обясняват от medikforum.ru. Ако издържите две седмици на картофена диета, гарантирано ще смъкнете седем килограма!
Този продукт има и други полезни качества: подобрява обмяната на веществата и нормализира действието на стомашно-чревния тракт. Картофената диета е сравнително проста и дава бърз ефект, стига да издържите 14 дни само на този продукт.

Дневното меню включва един килограм пресни картофи, които се сваряват добре и се разпределят за 5-6 приема. Неприятното е, че нямате право да ги солите или да добавяте масло, майонеза, сирене или каквито и да било други “подобрители”. За да не ви втръсне храната още през първия ден, можете да разнообразите картофения вкус с копър или магданоз, с перца нарязан зелен лук.

Ако случайно зърнете сред картофчетата някое със зелен цвят, непременно го изхвърлете – токсично е!
Правилата на диетата няма да се нарушат, ако похапвате неголеми количества сезонни плодове или зеленчуци. Важно е да се пие много вода – но не газирана. Разрешава се и зелен чай без захар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *