Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лайката блокира раковите клетки

Чаят от лайка съдържа особено химическо вещество – апигенин, който блокира размножаването на раковите клетки

лайка

Освен това той ги прави по-чувствителни към лекарствената антиракова терапия.

Настойката от лайка, магданоз и целина е най-разпространеният източник на апигенин, но веществото се съдържа и в много други плодове и зеленчуци, които се срещат в средиземноморската диета.

Изследване показало, че апигенинът оказва противовъзпалително действие, освен това е „проводник“ на хранителни вещества, които въздействат пряко на раковите клетки. Това действие помага на белтъците да се справят е нарушенията в ДНК молекулите, носещи генетична информация.

„Трябва да се храним правилно, но в повечето случаи не знаем фактическите причини защо трябва да го правим. Сега се убедихме, че нашето здраве пряко зависи от хранителните вещества, постъпващи в организма с храната, които оказват положително въздействие на много белтъци“, смята молекулярният генетик професор Андреа До-шеф от Университета на щата Охайо, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *