Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лайка и корени от невен лекуват колит

Смесват се лайка 100 г и корени от невен 100 г. 2 супени лъжици от билковата смес вечерта се изсипват в термос. И се заливат със 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти дневно 30 минути преди ядене.

2 супени лъжици цвят от бъз вечерта се сипват във термос и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г, 4 пъти дневно, 30 минути преди ядене.

3 супени лъжици коприва вечерта се сипват в термос и се заливат с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта сместа се прецежда, разделя се на 4 части и се пие 1 час преди ядене.

2 супени лъжици корени от гръмотрън се слагат в емайлирана тенджера и се заливат с 2 чаени чаши вода. Сместа се слага на тих огън е се вари под капак 30 минути. Маха се от огъня, прецежда се и се разделя на 4 части. Пие се 30 минути преди ядене.

Смесват се комунига 75 г и семена от живовляк 75 г. 1 супена лъжица от билковата смес вечерта се сипва във термос и се залива със 1 чаена чаша вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 50 г 4 пъти дневно 30 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *