Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нова професия: кърмачка!

Великобритания преживява ренесанс на една стара професия: кърмачка!

kurmВсе повече млади майки дават бебета си за кърмене на приятелки или на съвсем чужди жени. Пропагандата на кърменето на Острова достигна такова ниво, при което младите майки се считат непълноценни, ако не осигурят на мъниците си естествено хранене. За тях то се превръща в задължително в рамките на първите 6 месеца след раждането. Точно това е срокът, препоръчан от Световната здравна организация. Допреди няколко години при липса на собствена кърма младите майки спокойно пълнеха шишетата с млечни смеси от кутии, а сега търсят за бебетата си кърмачки!
Кърмачка може да стане приятелка, добра позната или съвсем непозната жена, коментира mdikforum.ru. Търсенето на кърмачки се вихри и в социалните мрежи. Специализирани сайтове от рода на Human Milk 4 Human Babies свързват майки и кърмачки от цял свят.

Експертите са убедени, че кърменето гарантира физическото и психическо здраве на детето, повишава имунитета му и заздравява емоционалната връзка между детето и майката. Доказателствата за ползата от майчиното мляко непрекъснато се популяризират в медиите. Дали това е само мода, или – завръщане към естествените връзки и отношения? Бъдещето ще покаже. Изпитвате ли смущение от факта, че и майчиното мляко излиза на пазара като всяка друга стока? Че цената му непрекъснато расте, подвластна на формулата “търсене-предлагане”?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *