ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Има ли връзка между сутиена и рака на гърдата?

Купувайте сутиени родно производство, съветват мамолози

 

sutien rak na gardataНемалко жени признават, че красивото бельо им дава чувство на увереност. През последните години обаче специалистите твърдят, че има връзка между сутиена и рака на гърдата.

Учени от Института по болести на цивилизацията казват, че връзката между сутиена и рака на млечната жлеза е очевадна. По техни думи носенето на сутиен 12 часа дневно увеличава 12 пъти риска от коварното заболяване. До този извод те стигнали след наблюдения над много африкански и азиатски племена. Представителките на нежния пол от двата континента боледували по-рядко от рак на гърдата в сравнение с европейките и американките, тъй като носели по-малко време сутиен.

Според лекарите причината е в подмишчените ямки, в които са съсредоточени голямо количество лимфни възли и съдове, които горното бельо, без значение колко е удобно, притиска. Много мамолози съветват жените да купуват сутиени родно производство, тъй като формите и размерите обикновено са съобразени с особеностите на съответния антропологичен тип.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *