Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Авангардна технология от Дания лекува СПИН!

Медикамент, който може да излекува болен от СПИН човек, излиза до няколко месеца на лекарствения пазар!

spinИзследователи от Дания приключват изпитанията на нова технология за лечение на СПИН, съобщи сензационно medikforum.ru. Екип от болницата при Аarhus University уверява, че лечението е възможно чрез въздействие върху ДНК. След него ДНК настройва имунната система на пациента за унищожение на вируса. В момента технологията вече се изпитва върху хора.

В изследванията са включени 15 доброволци, болни от СПИН. Ако тяхното лечение се окаже успешно, тестът ще бъде повторен с по-голямо количество заразени от СПИН. Образно казано, технологията изтласква резервоарите с вируса на болестта на повърхността на ДНК-клетките, където имунната система веднага ги унищожава.

Задачата на учените в момента е да научат имунната система на човека да разпознава и унищожава вируса, обясняват от изследователския екип. Датските учени обаче правят уговорката, че в случая става дума за мобилизация на собствената имунна система, която е различна у различните хора.

Информацията от Дания звучи успокоително след покрусата от вестта, че в САЩ са прекратени клиничните изпитания на ваксината HVTN 505. В изпитанията бяха ангажирани 2 504 доброволци, които пробваха вариант с модифицирана ваксина срещу простудни заболявания. Теорията на американските учени обаче не намери потвърждение, поради което финансирането на изпитанията бе прекратено. Действащите в момента терапии позволяват на носителите на СПИН-вируса да живеят нормално до старост с минимум странични ефекти, но трябва постоянно да приемат лекарства. По-голяма част от световната научна общност е на мнение, че за окончателното решение на проблема няколко месеца няма да са достатъчни, по-скоро ще са нужни около десет години.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *