Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Присъда за мъж, заразил 16 души със СПИН

Лечител с акупунктура, заразил съзнателно 16 свои пациенти с вируса на СПИН, ще лежи за деянието си 13 години в затвора!

igli54-годишният мъж сам обявил себе си за лечител и започнал да практикува в Швейцария без никакви лицензи, описва историята medportal.ru с позоваване на задгранични медии. При сеансите си лечителят използвал игли, които умишлено не подлагал на дезинфекция и които били заразени с кръвни остатъци на ХИВ-положителен клиент. Злодеят разгърнал практиката си в съседство с музикална школа и привличал жертвите си сред нейните студенти. На някои от тях той давал за ободряване напитки, от които те заспивали или губели съзнание. Именно тогава лечителят използвал заразените игли.
Скандалът избухнал след сигнал на една от жертвите. Изследванията потвърдили сигнала и доказали, че всички заразени са били обслужвани с общ комплект игли, върху които има остатъци от кръвта на един и същи вирусоносител. Обвиненият в грозното престъпление човек отказал да се яви в съда и се барикадирал в жилището си, като взел една от съседките си за заложница. На полицията й било необходимо едно денонощие, докато организира щурм в квартирата и освободи наплашената жена. Веднага след това самоукият лечител бил откаран в ареста.
Разследването е установило, че мъжът е вършел деянието си напълно съзнателно, като според медицинската експертиза е в състояние да носи отговорност за това. Пълна загадка е как се е стигнало до плана за подобно поведение, което едва ли може да се нарече нормално!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *