ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Сензационно! Дете със СПИН е излекувано НАПЪЛНО!

Американско момиченце, родено със СПИН, повече не се нуждае от лекарствена терапия. Това е първи случай в света на функционално излекуване!

SPINСензационното съобщение са направили учени от университета “Джон Хопкинс” на конференция в Атланта, съобщава medikforum.ru. Те са представили в своя доклад методиката на лечение – агресивна антивирусна терапия, започнала 30 часа след раждането на детето.
Силно действащи антивирусни препарати до този момент са били използвани при деца с вродена инфекция в продължение на 4 до 6 седмици. При доклазвания случай препаратите са били прилагани в продължение на 18 месеца, след което майката поискала лечението да бъде прекратено.
Десет месеца по-късно детето било подложено на пунктуално изследване и в организма му не били открити никакви следи и доказателства за заразата!
Този случай е необичаен, защото спирането на анти-СПИН терапията обикновено означава месец живот и летален изход, коментират ангажираните медици. Изучавайки феномена на младата американка, учените приемат, че успехът се дължи на ранното начало на терапията. Това лишило болестта от възможността да формира вирусни резервоари в тялото на детето. Медиците се надяват, че след като проучат още по-детайлно историята на оздравялото дете, ще могат да усъвършенстват терапевтичния метод и да го прилагат при хиляди деца, родени със СПИН.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Сензационно! Дете със СПИН е излекувано НАПЪЛНО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *