Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Порнозвезда се страхува от болести, отказва да се снима

Който си мисли, че занаята на порнозвездите е лесен, значи не е наясно с рисковете на тази професия

Преди няколко седмици порно звездата Алексис Форд че обмисля да се оттегли заради болестите, които може да я сполетят, докато снима филмите за възрастни. Така или иначе тя вече се била пренаситила на кариерата, която била направила до тук.

Блондинката не може да преживее ужаса от скандала с болните от СПИН нейни колеги. Те били заразени по време на снимки, което хвърля сериозна сянка върху този така или иначе съмнителен бизнес. Алексис вече отказва предложения за филми, в които не е предвидена употребата на презервативи.

Актрисата казва, че страхът й бил постоянен и това й пречило да се съсредоточи, както и да се наслади на живота извън снимачната площадка. Скандалът със заразените със СПИН актьори превърнал хубавицата в истинска параноичка.

Преди няколко седмици госпожица Форд се разболяла от най-обикновен грип и започнала да си мисли, че и тя е заразена със СПИН.

За да не преживява пак този ужас, тя е решила да си търси по-спокойна работа. Така ще може да спи нощем, а не да си мисли дали е пипнала някоя лоша болест или не.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *