Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Баща ми пие лекарства за диабета, а състоянието му се влошава

Здравейте, Баща ми е на 59 години, а от преди 4 години  има открит захарен диабед. Лекарствата които приема са Амарил от 3 милиграма и Сиофор 500. Успоредно с това приема медикаменти и за високо кръвно / Micardis, Corvitol, Saluretin/, има високи стойности на холестерол и триглицеридите. Преди четири месеца получи лек инсулт /има 50 % стесняване на главната артерия/. Лекува се с Кавинтон, Пентоксифилин, Плавикс и Липанор. Въпреки приема на толкова лекарства общото му състояние не е добро. Има много силни болки в мускула на десния крак – на прасеца, в сравнение с другия крайник е доста по хладен, което много ме притеснява. С всеки изминат ден вървенето му става все по-болезнено и трудно. Посъветвайте ме какво може да се предприеме !

Необходима е консултация със съдов хирург, но също така и с лекар, който да се запознае с цялостното състояние на Вашия баща. Той трябва да види всички проведени консултации до момента, всички приемани лекарства, техните взаимодействия помежду им, да прецени съотношението полза/риска при приема им и въз основа съпоставяне на известните данни към момента да подбере, прецизира и проследи лечението…
Към това е уместно да се добави и индивидуално подбрана хомеопатична терапия /след консултация с лекар хомеопат/.

Д-р Валя Асенова – Lekuva.net, http://drasenova.tripod.com/

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *