ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как се съхраняват яйцеклетки за отложена бременност?

Много жени в днешно време отлагат раждането на първото си дете до 35 и повече години – причините са много, но най-често дамите предпочитат да се реализират професионално и да постигнат социална стабилност.

kletkiЕдва после те се заемат с раждане и отглеждане на деца, разкриват от medikforum.ru. Вече съществува достатъчно надеждна методика за съхранение на собствени жизнени яйцеклетки за времето, когато отложената бременност ще може да се осъществи.
Начинът, по който се съхраняват жизнени яйцеклетки, е известен: за това си има специални банки, където биологичният материал е потопен в течен азот. Освен много скъпа, тази рецепта е доста рискована – ако електрическото захранване в района на подобна банка бъде прекъснато, материалът се унищожава.
Компанията Core Dynamics от Израел патентова различна технология за съхранение на яйцеклетки. При нея биологичният материал първо се изсушава чрез сублимация, а сетне се замразява светкавично при -200 градуса. После се вакуумира в специален контейнер и може да се съхранява при стайна температура.
Core Dynamics вече са направили пробни обработки на яйцеклетки от крави. След като били съхранявани известно време, те били подготвени за оплождане и 23 от 30 се оказали напълно годни за мисията си.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *