Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да ОТСЛАБНАТ ХОРАТА с кръвна група АВ?

Само 7-8% от хората на Земята имат тази кръвна група

кръвна група АВ

Те съчетават слабите и силните страни на предходните две -отличават се с чувствителна имунна система и колебливо храносмилане. Това са хора философи и откриватели, спокойни по натура и уравновесени. Стремят се да опитат всичко и да достигнат максимални резултати. Те са душата на компанията, умеят да забавляват.

Силни страни; При балансирано хранене и отсъствие на резки промени в диетата метаболизмът е стабилен.

Слаби страни: Прекалено „открита“ имунна система, неустойчива на микробни инфекции.

Рискове: При залитане към храненето на една от групите (А или В) се проявява склонност към сърдечносъдови проблеми и диабет.

Диета: умерено смесена.

Добри храни; пилешко месо, риба, млечни продукти (обезмаслени), соеви храни, зехтин, ядки, зърнени храни, зеленчуци, плодове.

Да се ограничат; прясното мляко, бобовите, морските дарове и свинското месо.

Забранени храни; твърде мазни сирена, тиквени семки, кисели плодове, чушки, черни маслини и царевица.

Напитки; Позволени са кафе, зелен чай и билкови отвари. Да се ограничат бирата, виното и газираното. Забранени са липовият чай и черният.

Витамини и хранителни добавки: Да се приемат вит. С, ехинацея, цинк и селен. Останалите да се набавят с храната. Специални препоръки: При смесването на гените на А и В тип сте предразположени към качествено усвояване на месото. То ви е необходимо, но не трябва да прекалявате с него. Генетично нямате проблем с усвояването на пшеницата, но за сваляне на килограмите е необходимо да ограничите продуктите от бяло брашно. Закуската от белтъчини трябва да е основното ви хранене. Храносмилателната ви система ще работи добре, ако не смесвате белтъчна и въглехидратна храна.

Спорт: Най-добре се чувствате на чист въздух. За вас са подходящи умерените натоварвания, но и с достатъчна интензивност. Трябва да обърнете внимание на аеробната си издръжливост, да работите за коремната преса. Практически повечето видове спорт са добър избор за вас, но не и ако предполагат елемент на съревнование, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *