Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте как плува едно момче без крака!

Седемгодишно момче от Великобритания плува като риба. Специалното в случая е това, че Кайрън Келсоу няма крака.

kiranМалкият Кайрън изгубил краката си в съвсем ранна възраст, след като боледувал тежко от менингит, разказва www.eg.ru. Наложило се да му направят протези и той бързо се научил да ходи с тях. Като всички момченца на Острова, той си имал мечта, свързана със спорта. Не – не мечтаел да стане футболист, а да се научи да плува!
Но представете си колко трудно е това, ако си лишен от крака! Родителите на Кайрън обаче започнали да търсят решение и били готови да помогнат за осъществяването на детското желание. Срещу хиляда паунда в една от лондонските клиники изработили нови протези за Кайрън, които нямат ходила, а плавници!
Упоритото момче бързо усвоило движенията и започнало да плува с уникалните си протези. Когато ходи по земята, той без съмнение изпитва трудности и е тромав. Но когато е в басейна – може да плува с часове, без да се измори. И движенията му са красиви, не го затрудняват, Кайрън е истински щастлив!
Сега Кайрън наистина е като риба във водата, и с това е свързана новата му мечта. Момчето иска да посети големия океанариум във Флорида. И не просто да разгледа – а да се запознае лично с популярния делфин Уинтър. Момчето и делфинът имат много общи неща! Уинтър също е инвалид – изгубил е опашката си и от няколко години плува с протеза-опашка!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Вижте как плува едно момче без крака!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *