Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Фротокс – една безопасна алтернатива на ботокса

Какво ли не измисля медицината на разкрасяването, за да удължи времето преди старостта!

frotoxРязане със скалпел, инжектиране на ботокс, изпържване с лазер, вливане на продукт от собствената преработена кръв. Последното откритие в борбата с бръчките, в опитите за отлагане на стареенето е процедурата фротокс. Това е прилагане на ниски температури при разкрасителните процедури, поясняват от medikforum.ru.
Фротоксът е приложим в много процедури – изчистване на бръчки, опъване на лицето и обработката му до юношески блясък. Ефектът е подобен на този с ботокс, но има някои особености и вероятно ще се превърне в хит до няколко месеца.
Терапията с използване на ниски температури може да стимулира кръвообращението, обяснява д-р Прима Виг, медицински директор на клиниката за красота Beyond MediSpa в Лондон. Ако тази терапия се прилага научно обосновано, с добра технология и методи, може да се постигне редукция на подкожната мазнина и тонизиране на кожата.
Фротоксът (frozen и botox – замразяване и ботокс) действително е алтернатива на ботокса първо с това, че не се прилагат токсични продукти. Един сеанс на фротокса продължава 20 минути. Работи се с течен азот, който въздейства на група нерви. Това са нервите, отговорни за управлението на лицевите мускули. Течният азот „приспива” въпросните мускули, които се отпускат и бръчките се изглаждат.
Ефектът се проявява веднага и е устойчив в продължение на четири месеца. Азотът, който е вкаран в организма, се усвоява постепенно и по естествен начин, без да има никакви вредни последици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *