Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти при заболяване на черния дроб

2 ябълки, 10 счукани ореха с черупките, 1 ч. л. счукан сакъз и щипка лайка се варят в 2 л вода, докато остане 1,5 л. Прецежда се и се пие вместо вода.

1/4 водна чаша зехтин (около50 г) се смесва с 500 г сок грейпфрут. Сместа се изсипва вечер преди лягане, след катопредварително е направена клизма. Ляга се на дясната страна. Сутринта отново се прави клизма. Процедурата се прави през 4-5дни.

3-4 свежи стъбла от глухарче завират в 1 л вода, киснат на тъмно 10 минути и се взема по 4 чашки отвара на ден

30-60 г корени от глухарче се заливат с 500 г или 1 л вряща вода, кисне 5-10 мин., прецежда се. Всекидневно (в рамките на 24 часа) се приемат от 4 до 6 чаши.

3-4 ч. л. ситно нарязана дрога от риган се залива с1 ч. ч. вряща вода, кисне 8 часа и се прецежда. Количеството се изпива в рамките на 1 денонощие.

Отвара от цикория. 2 чаени лъжички ситно счукани корени врят в2 ч. ч. вода 5 минути. Кисне 10 мин. и се прецежда. Количеството се приема в рамките на 2 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *