Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хапче за отслабване те кара да намразиш мазното

Способна ли е една билкова таблетка за обуздае гладните спазми и страстта към мазна храна? Да – отговарят учени след първите резултати от интересно изследване в Ливърпул.

zotrimИзследователи от Университета в Ливърпул тестваха новата хранителна добавка Zotrim, създадена на билкова основа и предназначена за борба с излишните килограми, разказва medikforum.ru. По принцип британските учени се отнасят с резерви към билковите препарати и дори има официални становища за това, че подобни препарати трябва да се изключат от лекарствените листи. Интересното в случая е, че именно британски специалисти се убеждават в ефективността на един билков продукт!

Доброволците, които гълтали под лекарски контрол таблетките, спирали да се хранят средно с по три минути по-рано от онези, на които било давано плацебо. Хапчето Zotrim, както станало ясно по-късно, правело непривлекателни такива любими храни като салам, чипс, шоколадов мус, пасти и кексчета и изобщо всякаква висококалорична храна. Вместо тези продукти доброволците предпочитали хляб, пуешко месо, краставици, плодови салати и коктейли.

В състава на вълшебното хапче влиза екстракт от южноамерикански лечебни треви. Гълтайки таблетката, участниците в теста се насищали, приемайки средно с по 112 калории по-малко от “колегите” в контролната група. Спестените калории стигали и до 200, ако таблетката се комбинира с богатата на фибри диетична напитка “инулин”.

Няма никакви странични ефекти от приема на Zotrim – това е обнадеждаващо за цяла армия от хора, нуждаещи се от диета за редукция на теглото. Всички останали средства предизвикват ред неприятни съпътстващи преживявания – от хронично главоболие до проблеми със съня, метеоризъм, диарии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *