Неизвестни рецепти при възпаление на пикочния мехур

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г листа от бреза, листа от горска ягода, ленено семе, стръкове от трицветна теменуга, стръкове от хвощ. 4 чаени лъжички от сместа се заливат с 400 г вряща вода. Кисне 30 минути и запарката се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти дневно преди хранене.

40 листа от живовляк се смелят в месомелачка и се разбъркват с 500 г мед. Сутрин и вечер преди хранене се изяжда по 1 супена лъжица.

4 супени лъжици ситно нарязани корени и стъбла от къпина се варят 20 минути в 1 л. студена вода. Отварата се прецежда и се изпива за 1 ден вместо вода. Лечението продължава 10 дена.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г корени от бял оман, стръкове от водно пипериче, листа от мента, стръкове от хвощ, стръкове от овчарска торбичка и корени от гръмотрън. 1 препълнена чаена лъжичка от сместа се залива с 600 г вряща вода. Вари се 3 минути на тих огън, кисне 1 час и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 1 винена чаша 20 минути преди и 30 минути след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *