Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Не бързайте да сваляте високата температура

Важно е да се знае, че организмът изгражда ефективната си защита при температура 38,5 градуса

настинка

Затова е добре да се стигне до тази температура, без да се сваля, препоръчва от страниците на вестник „Всичко за семейството“ д-р Пачова. В противен случай „фабриката за антитела“ работи по-слабо и възстановяването е по-бавно.

Когато организмът започне сам да изгражда своята защита, тя действа много по-добре от всяко едно лекарство, което има подобна функция. Лечение на настинка и грип може да бъде всяка една закалителна процедура, която е направена преди да се разболеем, всяка една ябълка или друг свеж и полезен плод, който сме изяли. Превенцията дава преднина на организма да се справи сам с вредните нашественици.

Антибиотиците не действат при вирусни заболявания и обикновено се взимат прибързано, без да се налага. С тях не може да се профилактира евентуална бактериална инфекция.

„При нас идват нерядко пациенти, пили един-два антибиотика съвсем“ навреме“, които след това са развили усложнения. Разбира се, има болни, при които се налага приемът на антибиотици, но това не бива да е масова практика“, съветва д-р Пачова.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *