Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Еврика! Тялото ни може самичко да пребори рака!

Американски учени съобщиха за сензационно откритие: молекула, която активира особен вид белтък в човешкото тяло. Този белтък е част от имунната ни система и е в състояние да се пребори с протичащи злокачествени изменения!

rakМолекулата, известна като TIC10, е разсекретена от изследователски екип от Университета в Пенсилвания, съобщава www.kp.ru. TIC10 активира белтък, който се намира в човешкия организъм и му помага да се справи с болестта. Белтъкът потиска развитието на вече формирани тумори и предпазва от появата на нови злокачествени клетки. Въпросният белтък  TRAIL работи по време на така наречения имунен надзор – когато имунните клетки „патрулират“ из организма ни, за да открият и унищожат болните клетки. Очаква се авангардната методика да работи най-успешно при злокачествени тумори на мозъка, поясняват от medikforum.ru.

Основното предимство при използването на тази молекула при лечението на рака – в сравнение с други средства – е фактът, че тя е част от собствената имунна система. Лечението чрез нейното използване няма да е така токсично, както чрез химио- или лъчетерапия.
Методиката на вълшебната молекула вече е изпитана лабораторно върху опитни мишки и резултатите са обнадеждаващи. Откривателите се надяват, че тяхната работа ще повиши успеха при лечението на раково болни. Предстоят клинични изпитания и тестове върху пациенти-доброволци.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *