Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Страдате от метеоризъм? Направете си чай от джинджифил

Не пропускайте и ден, в който да добавите джинджифил към вашата храна, салата или просто да го изпиете под формата на чай или сок. Бързо ще се убедите колко полезен може да бъде той.
джиджифил шайби

Храносмилателни нарушения: Смесете чаена лъжичка сок от пресен джинджифил с една чаена лъжичка лимонов сок и пресен сок от мента и мед в чаша вода. Пийте за облекчаване на киселини в стомаха, стомашно разстройство, гадене и повръщане. Особено полезно след като сте консумирали тежка храна.

Умора: Нарежете парче пресен джинджифил на дискове и го сварете с голяма чаша вода. Добавете парче кора от канела, оставете го да кипене и след това го покрийте за около половин час, докато се превърне в златиста течност. Пийте го за облекчаване на умора, когато се възстановявате от треска. Тази напитка също така облекчава болките в мускулите и болезнеността в областта на раменете и кръста.

Метеоризъм: Парче пресен джинджифил се вари с чаша вода. Добавя се малко мед на вкус. Изпийте го два пъти на ден, за да изпуснете въздуха, хванат в капана на стомашно-чревния тракт.

Импотентност: Вярвате или не! Смесете чаена лъжичка сок от пресен джинджифил половин варено яйце и една чаена лъжичка мед. Взимайте тази смес на празен стомах, всяка вечер в продължение на един месец. Тя помага да се противопоставите на импотентността, преждевременната еякулация и увеличава броя на сперматозоидите.(Не е доказано, но си струва да опитате!)

Възпаления: Противовъзпалителните и анти-оксидантните вещества в джинджифила помагат за облекчаване на различните възпалителни заболявания като подагра, остеоартрит и ревматоиден артрит. Джинджифилът осигурява значително облекчение на болката, причинена от възпаление и спомага за намаляване на подуването и сковаността сутрин.

Менструация:Болкоуспокояващите съединения в джинджифила ефективно помагат за облекчаване на болезнената менструация (дисменорея). При липса на менструация при жени в репродуктивна възраст (аменорея), това растение също може да помогне за предизвикване на менструация.

Убиец на болката: Сокът от джинджифил е отлично обезболяващо, дори когато се прилага външно. При главоболие намажете челото си сос сок от джинджифил. При зъбобол се прилага в областта на бузата или челюстта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *