Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как „лекуват“ махмурлука хората по света и у нас?

След часове консуматорът на алкохолни напитки, особено на по-концентрирани, чувства жажда. Ако е от водка, в САЩ я „лекуват“ със силно подправен доматен сок, в който концентрацията на водката е правопропорционална на неприятните усещания, в Швейцария пият бренди с ментовка, във Франция — сутрешно кафе, а в Норвегия — предварително приемат няколко лъжички пряс­на сметана или консумират подсолен сок от пресни крас­тавици. Досега обаче синдромът „жажда“, проявен след кон­сумация на алкохолни напитки, все още не е изяснен. Доказано е, че приетият етилов алкохол много бързо се ре­зорбира в началната част на тънките черва. При преми­наването си през стомаха той стимулира производството на стомашен сок. Ако консуматорът, особено на по-концентрирани алкохолни напитки, не приема достатъчно по количество и качество храни, рискува да получи нарушения в хранопровода, стомаха, червата, черния дроб, панкреаса и др.

Приемането на кисели плодови сокове не помага, а засилва нарушенията. Някои предлагат натриев бикарбонат или пиенето на повече вода за разреждане на стомашния сок. Прибавянето на безалкохолни газирани напитки към алкохола и към алкохолните напитки не допринася за намаляването на смущенията. Напротив, те ги подпомагат, като ускоряват резорбцията на алкохола, тъй като разши­ряват тънките черва и увеличават повърхността за обмяната на алкохола. Наивно е впечатлението, че с разреждането с газирана вода се намалява токсичността на алкохолните напитки, защото 500 мл бира 40 съдържа толкова алкохол, колкото 200 мл 100 и почти толкова, колкото 50 мл уиски.

За появата на „токсичния синдром жажда“ допринасят и наличието на редица токсични продукти в резултат на ферментирането (алдехиди, ароматни етерични масла и др.). Такива токсични съставки са в минимални количества във водката и джина. Тяхното съдържание е 4 пъти по-малко, отколкото в уискито и 6 пъти по-малко, отколкото в коняка.

В България, освен с познатите шкембе чорба, зелева чорба и кисело мляко, вече има и нов модерен начин да се избавим от неприятните усещания след обилна консумация на алкохол. ALCOZERO компенсира до 30% от изпитото количество алкохол!

Само 15 минути след поставянето му под езика, ALCOZERO премахва гаденето и световъртежа и те кара да се чувстваш пълноценен за парти до зори!

Още при първите симптоми на прекаляване с алкохола, когато освен веселото настроение, човек усети виене на свят или нарушение в координацията, трябва да вземе таблетка ALCOZERO.

ALCOZERO подпомага сложните обменни процеси на организма и спира  проявите на алкохолната интоксикация или иначе казано, когато човек прекрачи прага на собствената си токсична доза.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *