Анастейша: Ракът на гърдата ме направи по-женствена

Талантливата певица пребори ужасното заболяване и редовно се включва в инициативи, които подкрепят жените, които тепърва се изправят пред това предизвикателство.

Тя самата не спира да повтаря, че се чувства много по-женствена, откакто се е справила с най-женската болест. Припомняме, че певицата разбра тежката диагноза през 2003 година, малко преди да се подложи на операция за намаляване на бюста. Изпълнителката на „Sick and tired“ е преминала през целия дълъг и мъчителен процес на лечение, като всяка жена по света, която страда от болестта.

Певицата не разбира защо повечето жени, които са били болни от рак на гърдата се страхуват да бъдат отново женствени. Тя споделя, че след като преборила болестта, станала много по-ведра и лъчезарна. За нея било ужасно схващането, че ракът на гърдата е едва ли не срамна болест.

Според певицата нагласата е много важна, когато става въпрос за оцеляване. Тежката диагноза не бива да става повод за отчаяние.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *