ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ябълките и медът са добро лечебно средство при атеросклероза

По 100 г лайка, жълт кантарион, жълт смил и брезови пъпки се смесват. 1 с. л. от сместа се залива с 500 г вряща вода, захлупва се и се оставя да кисне 30 мин. Прецежда се и половината количество се изпива (подсладено с мед), късно вечер преди лягане, а другата половина – сутрин на гладно. След свършването на сместа се почива 5 месеца и тогава лечението се повтаря.

Много добър лечебен ефект при напреднали атеросклеротични промени има приемането три пъти дневно по една супена лъжица отсмесени в равни количества пчелен мед и сок от черна ряпа.

100 г скилидки счукан чесън се заливат с 500 г чист спирт или ракия. Кисне 20 дни и се прецежда. Извлекът се съхранява на хладно.Приемат се по 40 капки 3 пъти на ден преди ядене.

Смесват се сок от ябълки и мед по равни части и се пие по 1 малка чашка четвърт час преди ядене.

1-2 листа от орех се поставят в 1 л вода (студена), слага се на огъняда кипне. Прецежда се и се изпива през целия ден като вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *