Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мидени черупки помагат при нощно напикаване на деца

3-4 средноголеми мидени черупки, добре почистени, изварени и подсушени, се счукват в хаванче. Заливат се със сока на 2 лимона. Оставя се няколко дни до разтварянето, на черупките. Прецежда се и се дава на детето преди лягане. Прави се до пълното секване на напикаването.

Кръстът се намазва със силна ракия. След като попие, се маже с 1 яйце и се поръсва със сол. Поставя се марля и найлон. След 2 часа компресът се отстранява. Следващата седмица се намазва с мед и се поръсва със сода бикарбонат. Прави се вечер, само 1 път в седмицата.

Сдъвкват се добре по 5-10 зрънца просо (врабчево семе) и се гълта. Прави се 2-3 пъти на ден в продължение на десетина дни.

Детето вечеря в 18 часа, като накрая му се дава 1 залък хляб, поръсен със сол. След това не яде и не пие нищо повече. Преди лягане кръстчето му се разтрива с камфоров спирт. Прави се 2 седмици всяка вечер, почива се 2 и след това се повтаря още 2 седмици.

Стрива се на прах парче керемида. Добавят се няколко капки олио, за да стане на кашичка. Намазва се кръстчето на детето и се завива да се затопли. Прави се в продължение на 1 седмица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *