Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето ги рецептите, които повдигат мъжкото либидо

Още от древността са запазени рецепти на гениалния лекар Авицена, който в трактата „Канон на лекарската наука“ говори за средствата, способни да помогнат при снижаване на либидото. Как в домашни условия да си приготвите любовен еликсир?

Преди всичко в тази книга става дума за средства от растителни суровини. Споменават се краве масло, мед, семена от коноп от Индия, коприва, запечен лук, разновидности на пипера, орехи и т. н.

За разлика от древните лекари съвременните медици знаят, че е невъзможно да се оказва влияние само върху половата система на човека, без да се засягат останалите системи и органи. Сексуалната активност зависи от състоянието на организма като цяло.

Има няколко препоръки, достигнали до нас от древността, които могат да окажат отрицателно
въздействие върху здравето на човека, но да повлияят положително на потентността и състоянието на организма като цяло.

• Рецепта: смокини, сушени кайсии, сушени сини сливи и стафиди по 200 г, ядките на 20 ореха. Всичко се смила и смесва до получаване на еднородна консистенция. Приема се по 2 с. л. Всеки ден, като се запива с айран.

• Сурови тиквени семки се приемат в продължение на две-три седмици – по 20 – 30 броя 30 – 40 мин. преди хранене, двукратно или трикратно през целия ден.

• Еликсир за лечение на нарушена потентност и регулиране на хормоналния баланс: половин чаша прясно изцеден сок от коприва, след 30 мин. – половин чаша сок от корените и листата на магданоз, след още 30 мин. – половин чаша сок от корени и листа на целина.

• Краставичен, морковен и сок от цвекло се смесват в еднакви количества и сместа се пие по половин чаша три пъти на ден в продължение на 30 дни 30 мин. преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *