Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Трябва ли да ви стресира странната форма на пениса?

Срещат се мъже, чиито пениси са не само с различни размери, но и с други нестандартни особености

И в това няма нищо лошо. Напротив, с такъв партньор може да преживеете невероятни мигове на сексуална наслада. ако знаете как да се възползвате от тази уникална възможност, може да останете приятно изненадани и да разширите сексуалния си опит. и така, не се плашете, ако той.

Гледа встрани

Понякога по време на ерекция половият орган на мъжа леко се изкривява наляво или надясно. Това не бива да ви смущава, тъй като не се дължи на някакво заболяване, честа мастурбация или носене на тясно бельо. Просто е индивидуална особеност на мъжкия организъм. Освен специфичния си вид, този пенис има и някои тънкости при „използване“.

Как да постъпите? Добре е да знаете, че в този случай класическата мисионерска поза не е най-подходящата. Може да експериментирате с пози, при които телата на партньорите са под ъгъл едно спрямо друго. Така според специалистите въздействието на пениса върху G-точката, която се намира на предната страна на влагалището на дълбочина около 5 см, ще е по-силно, а оргазмите – зашеметяващи.

Огромен

Според сексолозите пенис с дължина между 15 и 18 см се приема за нормален. С размер над 20 см вече минава 3а голям, макар че „малко“ и „голямо“ в секса са доста относителни понятия. Много по-важно е на партньорите да им е комфортно и нищо да не ги притеснява, докато правят секс. Разбира се, ако жената усеща пениса на партньора си по-едър, то двойката трябва да намери начин да се справи с това неудобство. Достатъчно е мъжът да е по-нежен любовник и тогава по-големите му размери ще се окажат предимство, а не недостатък.

Как да постъпите? Правете секс в поза с не толкова дълбоко проникване – например когато и двамата лежите странично. Ако все пак ви заболи, помолете мъжа да не навлиза прекалено навътре. Или пък поемете сама контрола, като изберете позата, при която вие да сте отгоре. Може да използвате и лубриканти, които ще предотвратят неприятните усещания и ще увеличат удоволствието.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *