ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пред лицето на Смъртта човешките възможности са неограничени

Когато краят е близо човек може да добие такава сила и мотивация за живот, че не само да оздравее, но и да продължи земния си път за още много години

Ние сме такива същества, че изправени пред несъществуващ избор, сме в състояние да направим и невъзможното само и само да продължим напред. Желанието за живот е мощна сила, която обединява в себе си неподозираните човешки възможности.

Как точно се случва това, не е много ясно, защото за учените все още изучават взаимодействието между подсъзнанието и съзнанието. Със сигурност може да се твърди ето това: ако се осъществи достатъчно тесен контакт със собствения мозък, пред него могат да се поставят напълно определени и постижими цели.

Могат да се определят няколко етапа в оздравяването.
1. Първо, узнавайки за страшна диагноза, много от предишните житейски правила отиват на втори план и стават несъществени.
2. Смъртоносната болест сякаш дава на човек по-голяма свобода за действие и разрешение да използва нови жизнени ресурси.
3. Огромната любов към живота тласкат организма към такива физиологически процеси, благодарение на които може да се подобри здравето.
4. В оздравяващия се появяват други духовни сили, позитивна представа за самия себе си, по-голяма увереност в собствената способност да влияе върху живота си. Всичко това несъмнено говори за по-високо психологическо ниво.

Тези етапи не са някакви магически случки и не се постигат с помощта на шаманство или някакви други мистерии. Това са само част от възможностите на човешкия дух и организъм – онази способност към възстановяване на здравето, която е заложена от природата във всеки индивид. Просто трябва да си представим всеки следващ ден като стъпало нагоре: едно, две, десет, сто… Никой не знае докъде води тази стълба, но едно е съвършено сигурно: тя води нагоре!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *