Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Слаби кости – много бръчки

Появата на бръчки по лицето е свързана с прекалено много фактори, които не бива да бъдат пренебрегвани

Някои от тези фактори нямат нищо общо с възрастта, защото бръчки могат да появят и у 30-годишна жена, докато една 50-годишна дама е възможно да се похвали с лице без нито една бръчица. И то без намесата на каквато и да е разкрасителна или естетична хирургия. Забелязвайки появата на бръчици по лицето и шията, всяка жена започва с всички сили да се бори с това нежелано явление. Дамите активно използват антивъзрастови козметични средства, за да спрат стареенето на кожата. Но интересното е, че не винаги причината за появата на бръчките е неграмотното поддържане на кожата на лицето и врата. Било установено, че такива прояви могат да са сигнал за проблеми с костната тъкан.

Лубна Пол – професор от Уелския университет, доказала, че големият брой дълбоки бръчки по лицето и врата могат да свидетелстват за слаби кости. Тя направила изследване с участието на 114 жени, които преживявали период на постменопауза. Използвайки специални прибори, изследователите оценили състоянието на кожата по показателите еластичност и здравина. Освен това жените преминали медицински преглед за определяне плътността и здравината на костната тъкан.

Оказало се, че дълбочината и броят на бръчките са непосредствено свързани с риска от счупване на костите. При това тази зависимост се наблюдавала при жени с различно телосложение, възраст и маса на тялото, поясняват специалистите, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *