Магнитотерапия за болки в кръста. И не само!

Стремежът към ефективно лечение на хроничната болка е предоставил на страдащите едно уникално решение

Коланът за кръст Нанобелт е цитиран от много медицински изследователи като доказано средство за лечение и овладяване на болката в гърба.

Освен това магнитите са били изтъкнати като терапия за болката в кръста, и не само, като едно от най-хуманните открития в медицината. Това откритие е било сравнявано единствено с откритието на лек за рака, с тази разлика, че много хора по света вече не чувстват болка, благодарение на колана за кръст Нанобелт.

Как трябва да поставим магнитите, за да работят?

Магнитът трябва да се постави директно върху кожата и болезнената област. Някои хора използват обикновени самозалепващи превръзки, за да поставят магнитите. Но на пазара вече има колан за кръст, както и различни магнитни ленти, които облекчават поставянето.

Ако магнитът не може да предостави облекчение в рамките на няколко дни, преместете го над най-близката акупунктурна точка. За да намерите тези точки върху тялото, консултирайте се с книга за акупунктура.

1. Болки в краката – Магнитните стелки могат да облекчат болката в крака и умората, след като сте били на крак цял ден.
2. Артрит – Ако болката е ограничена до пръстите, нео магнит, залепен на засегнатата става, трябва да свърши работа. Можете да носите магнитната лента на китката.
3. Болки в гърба – за болките в кръста има специално създаден колан за кръст Нанобелт, в който има разположени 21 магнита.
4. Главоболие – лента с магнити към слепоочията или на задната част на главата, точно над врата. Може направо да използвате готова магнитна лента за глава.
5. Тенис лакът – Сложете магнитна лента около лакътя. Същата ще облекчи страданието на онези, които са принудени да правят едни и същи движения с ръката по цял ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Магнитотерапия за болки в кръста. И не само!

  1. Валери Симеонов каза:

    Реставит Алфа и Омега се оказа наистина, че върши чудеса при болко в кръста и гърба. Мъчи ме дископатия от години и от както пия Реставит забравих какво е болка. Това е някаква добавка от ново поколение, която не знам точно как работи, но прави чудеса при ставни заболявания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *