Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кора от бяла върба помага при възпаления от всякакъв вид

Бяла върба е оригинален или естествен аспирин и има почти същите показания като синтетичния си колега

Онова, по което се различават е, че бялата върба има по-меко действие и не дразни лигавицата на стомаха, за разлика от аспирина, който се произвежда в лабораториите. Природата знае как да помага, без да вреди. Освен това, кората от бяла върба е с намалено действие като антикоагулант.

Тази билка е била използвана в продължение на хилядолетия за природно облекчаване на болката, намаляване на висока температура и възпаление. Последните проучвания доказват, че този билков продукт може да се използва за лечение на ревматоиден артрит и болка в долната част на гърба. При проведен експеримент, на болните им е давана дневна доза от 3 х 60 mg стандартизирани бели таблетки от кора на бяла върба. За период от осем седмици, 97% от участниците съобщават за намаляване на болката си, а 18% не съобщават за никаква болка. Страданието на тези хора било напълно унищожено от кората на бялата върба.

Кората от бяла върба е една от билките, които се използват за лечение на мигрена и главоболие. Използването на тази билка дава добри резултати при фибромиалгия, хирургическа болка, болест на Крон, лечение на брадавиции и изобщо всякакво състояние, характеризиращо се с болка и възпаление. Активните съставки в бялата върба, наречени салицилат гликозиди, работят като ефективно противовъзпалително

Въпреки че има антикоагулантно действие, подобно на аспирина, това действие е значително намалено в бялата върба. Продължителната употреба на нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) се е превърнала в причина притеснение от страна на лекарите, поради нейния ефект върху стомашно-чревния тракт, където предизвикват кървене, стомашна ерозия и сърдечни проблеми. Ползата от използването на бяла върба е, че намаляването на НСПВС е постижимо, и че тази билка по нищо не се различава от скъпия аспирин, който продават в аптеките.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *