Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли, кое полезно вещество се съдържа в шоколада?

Не, не става дума за какаото, от което безспорно има много ползи

Лецитинът като добавка е предписан от много диетолози и експерти по здравни грижи. Лецитинът подобрява забележително здравето и е особено важен за черния дроб и нервите.

Лецитинът е мастно вещество, открито в животинските и растителните храни, като например: яйца, черен дроб, соя, пшеничен зародиш и фъстъци. Нашето тяло също произвежда лецитин. Някои преработени хранителни продукти като сладолед, шоколад, маргарин и други също имат не малко съдържание на лецитин. Той е и отличен източник на холин (витамин B), доставен под формата на фосфатидилхолин.

Ползите за здравето на лецитина са:
– Помагат на черния дроб да работи нормално при заболявания като СПИН, жълтеница, цироза и други.
– Предпазва от камъни в жлъчката
– Нормализира киселинността в стомаха
– Увеличава паметта
– Предпазва сърцето

Лецитинът е мощно хранително вещество, което значително подобрява паметта. Лецитин се използва при лечението на болестта на Алцхаймер. Ако консумирате редовно храни, богати на лецитин, вие ще поддържате ума си гъвкав и активен, ще подобрите паметта значително, ще увеличите нивата на концентрация и ще отблъснете дегенеративни заболявания като болестта на Алцхаймер и деменция.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *