Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да излекуваме ставните болки с цвят от люляк?

Шише от боза се напълва с цвят от люляк, залива се с газ, захлупва се плътно е престоява на прозореца 40 дни. Маже се областта на болезнените стави.

Пчелен клей – прополис, се затопля е се разстила върху плътна памучна тъкан. Болното място се маже 4-5 дни с насолена свинска мас, след което се поставя мошамичка върху него, слага найлон и се превързва. Не се държи повече от 12 часа. Ако мястото се зачерви, мажете със свинска мас до изчезване на червенината. Останалият върху кожата клей се почиства с ракия или спирт. Трайност на мушамичките е 4 години.

2 с. л. корени от глухарче се варят в 500 мл. вода 10 мин., сваля се от огъня и се кисне от 15 до 30 мин. Охладената отвара се разделя на 4 равни дози. Изпиват се 30 мин. преди всяко ядене и вечер преди лягане.

Сместват се равни части мас, нафталин и сяра на прах. Болните места се мажат вечер преди лягане и се превързват с марля или парче плат. Повтаря се многократно при нужда.

Глина се омесва с сол и топла вода. Налага се върху болното място.

В едно малко бурканче насолена мас се поставят 10 стрити на прах аспирина и се разбъркват. С тази смес се разтрива болното място всяка вечер.

Болното място се намазва леко с газ, а след това със свинска мас, като се разтрива докато попие. Увива се с парче вълнен плат.

Рефлекс болка в ставите
Ре-Флекс помага при болка в ставите

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *