Нана – борбата с коварната болест продължава

Една от най-лъчезарните водещи не се предава и е крайно убедена, че ще излезе победител от битката с рака

Нана е добре, синеоката дама не се е отказала нито за миг от живота. Надеждата, която всички нейни фенове и обикновени хора, имат сигурно ще бъде оправдана. Факт е, че въпреки тежката диагноза тя не се е предала нито за миг. И въпреки всички клюки и зле скалъпени новини около водещата, подобрението при нея все пак е факт.

Само преди ден стана ясно, че напук на онези, които едва ли не я погребаха жива, тя ще живее. След химиотерапията в Израел Нана изглежда много по-добре, а онези, които всекидневно общуват с нея, признават, че симпатичната Нана изглежда много по-добре от когато и да е. Туморът й е локализиран, знае се на кой фронт трябва да се води борбата и това, както и нейния оптимизъм направили здравословнот й състояние стабилно.

Звездата от „Станция нова“ все още се радва на онези дреболии, които по една или друга причина не е забелязвала преди. Сега в живота й няма нищо по-важно от нейното оздравяване, за да може да се наслаждава както на живота, така и на любовта на своите близки.

При положение, че се знае къде е източника на канцерогенната атака, лекарите ще могат много по-точно и качествено да се справят с болестта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *