Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да излекуваме сами очите си

Почти цялата необходима за живота информация (80%), човек възприема чрез зрението си. И наистина пълната или частична липса на възможност за възприемане на света чрез очите води много често до социална дезадаптация, от каквато не страдат хората без обонятелен, слухов или равновесен орган.

Приблизително 10% от населението няма никакви оплаквания от страна на зрението си в определен момент, а процентът на хората без никакъв проблем за целия си живот е още по-малък.

Съществуват рискови фактори за увреда на зрителния анализатор като работа с ъглошлайфове, стругове, радиолокаторни съоръжения, в леярни, гледане на телевизия, многочасово четене, но те не винаги могат да се избегнат.

Генетичната предразположеност към късогледство и др. нарушения в нормалното виждане също играят роля.

Това, с което всеки човек би могъл да си помогне са четири прости упражнения, ефективни както при слабо късогледство или дългогледство (до три диоптъра), така и при по-силните им степени и при другите зрителни аномалии. Те могат да помогнат за намаляване напрежението при многочасов труд, възпаление на конюнктивата, а при всекидневно изпълнение да задържат растежа на диоптъра и дори да го намалят. Четирите упражнения се наричат палминг, соларизация, кръгови движения с тялото и/или главата, спомняне и мислено представяне. Те се правят без капки, лещи, очила и други спомагащи зрението неща.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Да излекуваме сами очите си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *