Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето така изчезват бръчките около очите!

За да се отървете от по-дълбоките бръчки кремът не е достатъчен

 

Но преди да сложите крем, необходимо е кожата да бъде почистена. Като най-съвременно средство се смята двуфазното тоалетно мляко, състоящо се от свръхлеки растителни масла и водна основа. Преди употреба разклатете опаковката, за да се смесят добре съставките, и почистете внимателно, без да разтягате кожата в зоната около очите

На помощ идват ампули, козметични серуми или капсули. Те имат различни формули, но принципът на действие е един и същ: съдържат активни компоненти във високи концентрации – почти 10 пъти повече, отколкото в крема. Серумите, концентратите и съдържимото от капсулите моментално проникват през епидермиса и доставят в дълбоките слоеве на кожата нужното количество активни съставки, и то в такива форми, в които те лесно се усвояват. Затова ефектът от тях е много бърз. Но тези средства не бива да се ползват постоянно: продължителността на един курс е не повече от 2-3 седмици. Предозировката може да доведе до алергична реакция.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *